Impressionism och expressionism

… är två termer som förknippas med bland annat 1900-talets musik. Vad de innebär i ett musiksammanhang kan du läsa om i den relativt nyligen publicerade artikeln om musiken under modernismen och postmodernismen här på Musikhistoria.se.

Som några säkert har märkt så har farten här på sidan minskat på senare tid. De utlovade första artiklarna om specifika tonsättare har inte börjat publiceras än, trots att detta borde ha skett förra veckan. Det finns en rad olika anledningar till detta, men planen är att förseningarna ska kompenseras med hela fyra publicerade artiklar den här veckan, eller eventuellt sex publicerade artiklar den här veckan och nästa. Oavsett vad har jag ett visst antal artiklar som jag ämnar publicera innan min termin slutar den 19 april. Blir jag försenad, så får jag jobba ikapp helt enkelt.

Så håll ögonen öppna och fortsätt följa Musikhistoria.se:s utveckling! Jag har sett att besökarna börjar trilla in, vilket är mycket trevligt.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *