Sex har blivit tolv

Det är goda nyheter på gång! Antalet artiklar om tonsättare här på Musikhistoria.se har fördubblats. Som jag nämnt tidigare fokuserar jag inledningsvis på modernismens kompositörer, eftersom dessa går hand i hand med mina egna universitetsstudier för stunden. Numera kan du bekanta dig med genialiska amerikanska konstmusiker som Ives, Cage och Reich. Dessutom finns artiklar om flera europeiska modernister, däribland Varèse, Webern och Stockhausen.

Det är inte slut med goda nyheter. Under de kommande veckorna kommer jag att försöka skriva tre nya artiklar i veckan istället för två. Jag har en hel del tentor, uppsatser och kompositioner att klara av också, så vi får se hur det går …


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *