Sommar 2017 – en uppdatering

Musikhistoria.se har nu ungefär fyra och ett halvt år på nacken, och antalet besökare ökar för varje år. Alla uppmuntrande och positiva kommentarer gläder mig mycket! Jag har också uppmärksammats på några trasiga videolänkar, vilka jag nu tagit mig tid att åtgärda så de fungerar bra igen. Som alltid – tveka inte att kontakta sidan och uppmärksamma mig på om exempelvis en Youtube-video som används i illustrerande syfte plockats bort av uppladdaren. Chansen är stor att någon av er läsare upptäcker det snabbare än jag gör!

Under sommaren har faktiskt något så ovanligt hänt som att en ny kompositörsartikel publicerats. Den handlar om amerikanska kompositören Ruth Crawford Seeger, som var verksam framför allt under 1920- och 1930-talet. Hon listas således förstås under “Modernismen”.

En fortsatt härlig sommar önskas alla läsare på Musikhistoria.se!


Kommentarer

Sommar 2017 – en uppdatering — 1 kommentar

  1. Denna sidan är så underbar. Jag har många favoriter, men är inte så
    kunnig i årtal. Vissa dagar lyssnar jag bara på Haydn, andra dagar på
    Mozart och någon gång på varvad klassisk musik.

    Mitt hjärta flödar. Tack för Din generositet mot oss lyssnare.

    Hälsar Gunilla Skoog i Enköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *